Corona-virus: Du kan sætte pensionsindbetalingerne på pause

Er du selvstændig, og indbetaler du selv til din pensionsordning i PKA, så læs om dine muligheder for at sætte pensionsindbetalingerne på pause her.

Nogle af PKA’s selvstændige medlemmer er ramt af indtægtstab i disse dage, hvor arrangementer og aftaler aflyses, og mange danskere holder sig hjemme på grund af Corona-virussen.

Er du i den situation, kan det være rart at vide, at din pensionsordning i PKA er sammensat sådan, at du kan sætte dine indbetalinger på pause i op til 12 måneder – og stadig beholde forsikringerne ved sygdom og død. Det vil altså sige, at du ikke behøver at bekymre dig om forsikringsdækninger, hvis din økonomiske situation er udfordret, og du har brug for at sætte pensionsindbetalingerne på pause. Du kan til enhver tid genoptage indbetalingerne. Du skal dog være opmærksom på, at prisen for forsikringerne trækkes fra din pensionsopsparing.

Indeholder din pensionsordning en sundhedsforsikring, er det op til leverandøren af sundhedsforsikringen, om betalingen for den kan sættes på pause. Ring gerne til os for at høre mere om dine muligheder.

Sådan gør du
Kontakt Medlemsservice på 39 45 45 40, så hjælper vi dig videre.