Efterløn fra a-kassen

Efterlønsordningen giver dig mulighed for at trække dig helt eller delvis tilbage fra arbejdsmarkedet, før du når din folkepensionsalder.

Din a-kasse administrerer og udbetaler efterløn. Det er derfor vigtigt, at du kontakter din a-kasse, hvis du har spørgsmål om efterløn.

Læs om, hvordan du beregner din efterløn.

Dine pensionsordninger kan have betydning for størrelsen af din efterløn
Når a-kassen skal beregne størrelsen på din efterløn, har de brug for oplysninger om dine pensioner, fordi nogle af dine pensioner vil blive modregnet i din efterløn. Umiddelbart før din efterlønsalder sørger vi for, at a-kassen kender størrelsen på din pensionsordning hos os. Hvis du venter med at gå efterløn, vil du skulle oplyse nye tal til a-kassen. Dem finder du her

Fleksjob og efterløn
Hvis du er i fleksjob eller visiteret til fleksjob, kan du ikke få efterløn, men kan i stedet få fleksydelse. Din kommune kan hjælpe dig med information om fleksydelse. Der er også hjælp at hente på borger.dk

Kontakt din a-kasse 
Har du spørgsmål om efterløn og modregningsregler, skal du kontakte din a-kasse:

Du bruger en browser, som kan give fejl på pka.dk


Vi kan se, at du besøger denne hjemmeside med ’Internet Explorer’, som er en browser, der ikke længere bliver opdateret. Det kan betyde, at du oplever fejl på pka.dk og på andre hjemmesider.

Vi anbefaler derfor, at du skifter til en anden browser. Herunder link til tre forskellige browsere, som du kan bruge på pka.dk: