Pensionskassen for Farmakonomer

Her får du en forklaring på den måde, din pensionsopsparing stiger i værdi på: Med årlig tilskrivning af kontorente. Du kan se en kort film, der forklarer kontorenten, og du kan også se grundige svar på de spørgsmål, andre stiller til kontorenten.

Længere nede på siden kan du læse om din mulighed for at leje en ferielejlighed i Berlin. 

Spørgsmål og svar om kontorente

Pensionskassen for Farmakonomers medlemmer får i 2023 følgende kontorente: 3 % før skat for medlemmer med et betinget garantiniveau og 1,82 % før skat for medlemmer med et ubetinget garantiniveau. Herunder får du svar på de hyppigst stillede spørgsmål til kontorenten. Hvis du ikke finder de svar, du har brug for, er du altid velkommen til at ringe til en rådgiver på 39 45 46 40.

Din pension er fleksibel

Pension med valgmuligheder

Vidste du, at du kan få din pension udbetalt fleksibelt - enten som delvis pension, hvis du vil arbejde lidt, når du er gået på pension eller du kan sætte pensionen på pause i en periode. 

Se mere

Pensionskassen for Farmakonomer udvikler sig i PKA

Vi har været med i PKA-fællesskabet siden 2018. Pensionskassen har gennemgået en udvikling siden da. Herunder kan du læse om de forskellige tiltag og forbedringer, vi har opnået og hvad vi fortsat arbejder på, for at kunne få de bedst mulige pensioner.

Ferielejlighed i Berlin

Pensionskassen for Farmakonomer har en dejlig lejlighed i Berlin, som medlemmerne kan leje. Lejligheden ligger i centrum, blot få minutters gang fra det pulserende og historiske hovedstrøg Kurfürstendamm.

Se ledige uger her:

Læs mere og søg om leje

Du bruger en browser, som kan give fejl på pka.dk


Vi kan se, at du besøger denne hjemmeside med ’Internet Explorer’, som er en browser, der ikke længere bliver opdateret. Det kan betyde, at du oplever fejl på pka.dk og på andre hjemmesider.

Vi anbefaler derfor, at du skifter til en anden browser. Herunder link til tre forskellige browsere, som du kan bruge på pka.dk: