Pensionskassen for Farmakonomer

Læs om din pensionsordning, om bestyrelsens arbejde og om den Berlinlejlighed, du kan leje igennem pensionskassen. Få seneste nyt om regler og vilkår i din pensionsordning, og find svar på dine spørgsmål om kontorente, forbedringer af pensionsordningen og meget andet.

Opdatering af vilkårene i din pensionsordning

Bestyrelsen for Pensionskassen for Farmakonomer vedtog d. 9. april 2024 en ændring i vilkårene – dvs. pensions- og bonusregulativet – som vi skal informere om. Ændringen gælder fra d. 1. juli 2024.

Du kan nu overføre din pensionsordning til en privat ordning

Ændringen handler om overførsel af en pensionsordning, fx ved et jobskifte. Før har du kun kunnet overføre din pensionsordning fra PKA til en anden arbejdsmarkedspensionsordning. Med ændringen kan du nu også overføre din ordning til en privat pensionsordning, hvis den lever op til bestemte krav.

Lyt til PKA podcast – Spørgsmål og svar med Ann-Mari Grønbæk og Jon Johnsen

I dette afsnit kan du høre, hvad farmakonomerne får ud af at være i PKA, hvordan investeringerne fungerer og hvordan det egentlig går med pensionerne. Lyt med, når formand for Farmakonomforeningen og næstformand i Pensionskassen for Farmakonomer Ann-Mari Grønbæk sammen med administrerende direktør i PKA, Jon Johnsen, diskuterer og svarer på spørgsmål fra medlemmerne.

test

Pension for farmakonomer

Læs her som pdf eller print og læs alt om din pension, som vi har samlet i denne brochure. Du får brochuren udleveret, når du deltager i et møde med PKA.

Ferielejlighed i Berlin

Pensionskassen for Farmakonomer har en dejlig lejlighed i Berlin, som medlemmerne kan leje. Lejligheden ligger i centrum, blot få minutters gang fra det pulserende og historiske hovedstrøg Kurfürstendamm.

Forstå kontorente på 1 minut

Hør medlemschef Maybritt Mørch og aktuar Nicolai Maltesen fortælle om kontorenten og forklare, hvordan vi fastsætter den.

Vedtægter og vilkår 

Se alle vigtige dokumenter om Pensionskassen for Farmakonomer her, hvor du også finder en beskrivelse af forretningsmodellen for pensionskassen og information om bestyrelsen og dens arbejde.