Få overblik over dine pensionsværktøjer

Det er en god idé at få overblik over alle de pensionsværktøjer, der hjælper dig med bedre gøre dit forhold til pension meget nemmere.

Vi har her samlet de vigtigste pensionsværktøjer, du har adgang til via din pensionsopsparing hos PKA. Få hurtigt overblik over din pension, tjek om du sparer nok op og sammenlign dine pensionsopsparinger.

Årligt servicetjek – få overblik over din pension

Passer din pension til dit liv her og nu? Med et servicetjek får du overblik og anbefalinger, der passer til dig. Nemt og online på 10 minutter.

Tjek, om du sparer nok op til senere i livet

Vi anbefaler, at du har 70-80 % af din løn til rådighed hver måned, når du går på pension, for at bevare den levestandard, du har i dag.

Tag et PKAtjek og se, hvor meget du vil få i pension om måneden sammenlignet med din løn i dag. Det tager få minutter.

Se, om aldersopsparing er en fordel for dig

Aldersopsparing er en fordel for de fleste, men ikke for alle. Der er nogle situationer, hvor du bør overveje at fravælge indbetalingen til aldersopsparing i den pensionsordning, du har i PKA via dit job.

Svar på nogle spørgsmål, og få en anbefaling.

Få et overblik over din økonomi som pensionist

Se, om du har råd til det liv, du ønsker dig, når din løn afløses af pension. PKAoverblik viser dig, hvordan din fremtid som pensionist kan komme til at se ud.

Selv en lille ændring i din indbetaling til pension kan gøre en stor forskel. I PKAoverblik kan du lege med tallene og se, hvad det betyder for din pensionsdrøm.

Sammenlign med din bank

Vidste du, at du kan flytte din private pensionsopsparing til PKA og få samme gode rente som på din opsparing i pensionskassen?

Du får tryghed med den gode, stabile rente og lave omkostninger. Samtidig kan du glæde dig over, at din pension bliver investeret ansvarligt i PKA.

Svar på et par spørgsmål og få en anbefaling af, om det er en fordel for dig at flytte din private opsparing til PKA.