For arbejdsgivere, ledere og faglige organisationer

Arbejder du i en faglig organisation, er du tillidsmand, eller repræsenterer du regioner eller arbejdsgivere, har du mulighed for at kontakte din egen sparringspartner direkte og høre, hvad vi kan tilbyde i hele landet af vidensdeling, analyser, sparring, mødeaktivitet og meget andet.

For medlemmer og ved enkeltsager

Vi har et stort rådgivningsteam og en stærk digital platform, der løbende håndterer alle pensionskassernes medlemmers data, service og rådgivning. Af og til kan der være brug for at tale om enkeltsager, sager på andres vegne, eller om sager af mere principiel karakter, og her er du velkommen til at kontakte vores medlemschef, der også er klageansvarlig i PKA.

Brug os til sparring

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for sparring og vidensdeling. Blandt andet, kan du med en af PKA’s repræsentanter få diverse pensionstemaer på dagsordenen til dit møde. Kontakt os og hør mere. Download brochuren her, og se, hvad vi tilbyder.

Hent brochuren

Du bruger en browser, som kan give fejl på pka.dk


Vi kan se, at du besøger denne hjemmeside med ’Internet Explorer’, som er en browser, der ikke længere bliver opdateret. Det kan betyde, at du oplever fejl på pka.dk og på andre hjemmesider.

Vi anbefaler derfor, at du skifter til en anden browser. Herunder link til tre forskellige browsere, som du kan bruge på pka.dk: